Seasons Women's Wear

Manon Bruggeman OverSeasonsNijmegendef

Seasons Women's Wear Nijmegen onderscheidt zich door een groot aanbod in merkenpakket en persoonlijke aandacht. Er heerst altijd een gezellige sfeer met koffie of thee en een leestafel met een krantje of tijdschrift. Wij vinden het super als iemand tevreden naar huis gaat en daarom wordt er altijd veel aandacht besteedt aan inkoop, combineren van diverse merken in verschillende prijsklassen!

Persoonlijk advies

Hoe maak je combinaties die niet alleen je figuur ten goede komen maar die vooral bij je persoonlijkheid past en deze versterkt? Straal door middel van kleding en stijl uit wie je werkelijk bent en wat je wilt zijn. Laat het innerlijk en uiterlijk elkaar versterken zodat jij ervaart hoe leuk kleding en shoppen kan zijn! Iedereen kan er goed uitzien! Door ons brede aanbod van merken, hebben wij kleding voor elke gelegenheid! In een ongedwongen sfeer krijgt iedereen het beste advies waardoor het kopen van kleding hier een echt uitje is. Ook als je niet zo'n shopper bent, wij zijn door onze instelling zeer laagdrempelig. Dat maakt een bezoek aan Seasons de moeite meer dan waard.

Shoppen op afspraak

Wil je persoonlijke aandacht, shoppen buiten openingstijden of samen met vriendinnen bij ons afspreken? Dat kan! Stuur ons een bericht en wij nemen contact met je op! Tot snel dan maar?

Merken

Wij hebben een breed aanbod in onze winkel van verschillende merken. Van casual tot chic van Ibizastyle tot nautic. Naast kleding vind je bij ons ook mooie sjaals en tassen maar ook schoenen en sieraden. Je kan bij ons slagen voor elke gelegenheid! 
Seasons Woman's Wear staat synoniem voor persoonlijke aandacht voor iedereen die bij ons binnen loopt. Al sinds 1994 een begrip in Nijmegen en omstreken!

Parkeren voor de deur

Parkeren kan voor de deur en er is een speelhoek voor de kleintjes. De koffie staat voor je klaar. Reden genoeg dus voor een bezoek!

 

"Life's too short to wear borring clothes!"

Waar vind je ons